Als u wilt verkopen ...., CONTACTEER ONS !!!

 

AREA Costa Blanca biedt u een professioneel marketing team aan om de verkoop van uw huis te bevorderen. Wij begeleiden en adviseren over de verkoop van het begin tot de oplevering.

Als u wilt verkopen, plaatsen we tot uw beschikking:

 

PORTEFEUILLE MET POTENTIËLE KOPERS

Wij bieden u aan een ruime portfolio van geregistreerde potentiële kopers, van wie velen op zoek zijn naar een huis welke u ons un aanbiedt. Wij hebben een geautomatiseerd alert systeem. Ons computer systeem verstuurd na het invoeren van uw woning automatisch een bericht per e-mail en/of sms naar iedereen die geïnteresseerd zou kunnen zijn. Deze dienst genereert onmiddellijke verkoopkansen.

 

INTERNET - WEBSITE

Uw woning zal direct zichtbaar zijn in onze exclusieve internet portaal, dus je kan worden gezien door alle klanten die deze dagelijks bezoeken. Ook publiceren wij uw woning in verschillende onroerend goed portals, zowel op nationaal als op Europees niveau.

 

FOTOGRAFISCHE REPORTAGE UITGEVOERD DOOR EEN PROFESSIONAL

Onze specialist maakt een grafische rapportage, dat wordt gebruikt om potentiële prospects te filteren, in veel gevallen vermijd dit onnodige bezoeken aan de woning.

 

GEDETAILLEERDE BEOORDELING

Wij bieden een gedetailleerde "beoordeling" aan van uw eigendom, Wij geven in detail de gemiddelde prijs van huizen in uw omgeving en vergelijkbare woningen die er te koop zijn. Met deze informatie heeft u de juiste tools om een correcte prijs te stellen.

 

VERSLAG OVER DE ONTWIKKELING VAN DE VERKOOP

Wanneer u maar wilt informeren wij u over de ontwikkeling en het proces van verkoop van uw huis. Wij zullen u in detail informeren over het aantal dagen dat de verkoop duurt, het aantal bezoeken op het internet, het aantal ontvangen aanvragen tot informatie en het aantal bezoeken die we hebben gehad van klanten met betrekking tot uw woning. Met deze informatie kunt u altijd en ten allen tijde de juiste beslissing maken.

 

PROCESSEN - HANDELINGEN 

Zodra het huis verkocht is, overzien we het beheer en de succesvolle afronding van alle noodzakelijke administratieve procedures, zoals de voorbereiding van het ondertekenen van de akte, en de daaropvolgende registratie daarvan, het organiseren en het verkrijgen van een financiering door de koper, enz... dit met de garantie en professionaliteit, gewaarborgd door onze ervaring.

Gegevens van contactpersoon
Eigendomsdetails

Gegevens van het eigendom
Type woning
Gegevens van het eigendom
Staat van de woning
Leeftijd pand
Verdieping
Airconditioning
Interieur
Exterieur
Landgoed
Fotos bijvoegen
(U kunt maximaal versturen % images)
Gevraagde prijs
Verzenden
Bezig met versturen...

Aanbevolen

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie