Wilt u uw woning verkopen?

Wij helpen u bij het verkopen van uw woning

Bij AREA Costa Blanca helpen we u tijdens het verkoopproces van uw huis en zorgen we voor alles omdat we weten dat uw tijd en gemoedsrust belangrijk zijn.

Wat voor soort eigendom?

Villa
Finca
Geschakelde woning
Appartement
Grondstuk
Anderen

Waar staat uw woning?

Altea
Calpe
Benissa
Moraira
Teulada
Cumbre del Sol
Benitachell
Javea
Anderen

Wat is de oppervlakte van het eigendom?

< 100 m2
100-150 m2
150-200 m2
200-300 m2
<300 m2
Ik weet het niet

Hoeveel slaapkamers?

1
2
3
4
5
6+

Heeft u een idee van de verkoopprijs?

0 - 150.000€
150.000 - 300.000€
300.000 - 400.000€
400.000 - 500.000€
500.000 - 700.000€
700.000 - 1.000.000€
1.000.000 - 2.000.000€
+2.000.000
Ik weet het niet

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het eigendom?

Modern ontwerp
Mediterraan ontwerp
Garage
Zeezicht
Zwembad
Eerstelijn

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

WAAROM AREA Costa Blanca?

icon

Wij optimaliseren de verkoopprijs

U hebt de beste makelaar, die een marktstudie zal uitvoeren om de meest geschikte verkoopprijs voor uw woning vast te stellen. Vertrouw een professional met uitgebreide ervaring en bespaar tijd en moeite.

icon

Wij maken uw eigendom zichtbaar

Door middel van een gepersonaliseerd marketingplan voor uw woning verkrijgt u een uitstekende positionering in de markt, en daarmee een hoge zichtbaarheid waardoor wij in een optimale periode de ideale koper kunnen vinden.

icon

Professionaliteit en ervaring

Met meer dan 22 jaar ervaring in het helpen van klanten, hebben we een geweldig team van opgeleide professionals om al uw vragen te beantwoorden en u tijdens het verkoopproces te begeleiden met volledige transparantie en eerlijkheid.

icon

Fotoverslag

Onze professionele fotograaf zal een volledige fotografische en videografische reportage maken, met gebruikmaking van de modernste tools die op de markt beschikbaar zijn, om deze aantrekkelijker en zichtbaarder te maken voor potentiële kopers.

icon

Verkoopprocesrapport

Wanneer u dat wenst, zullen wij u informeren over de ontwikkeling van het verkoopproces van uw eigendom. Bij elk bezoek zullen we speciale aandacht besteden aan de woning en u informeren over eventuele omstandigheden die zich kunnen voordoen.

icon

Portfolio van potentiële kopers

Wij stellen u een brede internationale portefeuille van potentiële geregistreerde kopers ter beschikking, van wie velen actief op zoek zijn naar een woning die wellicht van u zou kunnen zijn.

icon

Procedures en beheer

Zodra uw eigendom is verkocht, houden wij toezicht op het beheer en de succesvolle voltooiing van alle noodzakelijke administratieve procedures, allemaal met de veiligheid en professionaliteit die onze ervaring garandeert.

icon

Virtuele rondleidingen

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om uw pand te bezoeken via een virtuele rondleiding, die we synchroon met de geïnteresseerde klant uitvoeren. Deze nieuwe techniek vergroot de kans om uw woning te verkopen.

DOCUMENTATIE NODIG BIJ VERKOOP VAN EEN HUIS
 • ID. of PASPOORT in het geval van nationale eigenaren en N.I.E. (Fiscaal Identificatie Nummer) in het geval van buitenlandse eigenaren.
 • EIGENDOMSAKTE (Escritura) en NOTA SIMPLE (info eigendomsregister) van het pand.
 • BEWOONBAARHEIDS CERTIFICAAT
 • CEE, (energie-efficiëntiecertificaat)
 • Laatste IBI-ontvangstbewijs (onroerendgoedbelasting)
 • Laatste rekeningen van toeleveringen, (ELEKTRICITEIT / WATER / GAS / AFVAL ...)
 • Laatste ontvangstbewijs voor kosten van GEMEENSCHAP VAN EIGENAREN (alleen indien van toepassing)
 • Bij AREA Costa Blanca helpen we u graag bij het beheren en verkrijgen van alle noodzakelijke documenten die NIET beschikbaar zijn.
ALGEMENE KOSTEN VOOR DE VERKOOP VAN EEN HUIS
 • PLUSVALIA; Het wordt berekend op basis van de jaren dat u eigenaar bent van het onroerend goed en op basis van de kadastrale waarde van de grond. Bij AREA Costa Blanca berekenen en informeren wij u over de PLUSVALIA die uw eigendom toebehoord.
 • BEMIDDELINGSKOSTEN; Deze kosten worden betaald aan de makelaar die de verkoop van het onroerend goed heeft bemiddeld. Ze variëren meestal tussen 3% en 5% van de verkoopprijs, afhankelijk van verschillende factoren.
 • BEWOONBAARHEIDS CERTIFICAAT; Ongeveer tussen de € 200 en € 300, afhankelijk van het aantal inwoners.
 • CEE, (energie-efficiëntiecertificaat); Ongeveer € 130.
 • KAPITAAL WINST BELASTING; Als u een fiscaal inwoner bent in Spanje, wordt een percentage betaald over de winst behaald met de verkoop van het onroerend goed, een percentage dat varieert van 19% tot 23% afhankelijk van de meerwaarde. Als u GEEN resident bent in Spanje, wordt 3% van de verkoopprijs ingehouden voor de belasting die op de meewaarde verschuldigd is (wettelijk voorgeschreven).
CONTACT met AREA Costa Blanca

Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar. Bij eventuele vragen, of gewoon om even kennis te maken… contacteer ons en wij gaan u graag van dienst zijn.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie